Почніть лікування з високоточної діагностики
НАШІ ПЕРЕВАГИ
1

МРТ 3.0 Тesla

високопольна томографія: томограф 1.5 Тесла та потужний томограф 3.0 Тесла - єдиний у Запоріжжі та Запорізькій області

2

УЗД НА АПАРАТІ ЕКСПЕРТНОГО КЛАСУ

проводимо усі види ультразвукової діагностики на апараті експертного класу з доплером, внутрішньопорожнинними та мультичастотними датчиками

3

ЦИФРОВА МАМОГРАФІЯ

проводиться на сучасному, єдиному в Запоріжжі цифровому мамографі, який дозволяє отримувати максимальну деталізацію найдрібніших структур молочної залози.

4

КОЛЕКТИВ ДОСВІДЧЕНИХ ФАХІВЦІВ

крім передових діагностичних технологій на Вас чекає згуртований колектив досвідчених лікарів-однодумців та уважний персонал.

5

КОНКУРЕНТНІ ЦІНИ

ми зберігаємо доступні ціни, що відповідають рівню та якості обстежень

6

Зручність і комфорт

діагностичний центр розташований на центральному проспекті міста. Зручні приміщення та привітний персонал: ми прагнемо зробити ваше відвідування максимально комфортним на кожному етапі діагностики

МРТ У ЗАПОРІЖЖІ

Магнітно-резонансна томографія (МРТ) – це один із найбезпечніших та інформативніших сучасних методів візуальної діагностики. Можливості МРТ досліджень та якість отриманих діагностичних зображень залежать від обладнання.

Діагностичний центр мережі Медікум у Запоріжжі оснащений сучасними високопольними томографами 1.5 Тесла та 3.0 Тесла, що дозволяють застосовувати інноваційні методи діагностики захворювань. У нашому центрі використовується єдиний у місті Запоріжжя та Запорізькій області магнітно-резонансний томограф 3.0 Tesla PHILIPS ACHIEVA, який дозволяє отримувати найбільш детальні та якісні зображення.

подробнее
МАМОГРАФІЯ У ЗАПОРІЖЖІ

Щорічне проходження мамографії рекомендується всім жінкам старше 40 років з метою виявлення непальпованих пухлин у молочних залозах. Цифрова мамографія відрізняється від звичайної аналогової (плівкової) тим, що дозволяє отримувати зображення вищої якості та чіткості, а одже виявляти більш ранні ознаки патології, що дуже важливо для успішного лікування.

У нашому центрі використовується єдиний у місті Запоріжжі цифровий мамограф HOLOGIC SELENIA (виробництва Данії), який дає максимальну деталізацію найдрібніших структур молочної залози. Лікарі ДЦ Медикум мають понад 10 років досвіду опису зображень мамографії.

Ви можете пройти цифрову мамографію у нашому центрі безкоштовно! За наявності електронного направлення від лікаря, з яким Ви уклали декларацію

докладніше
УЗД У ЗАПОРІЖЖІ

УЗД у Запоріжжі – один з найбільш доступних, неінвазивний та безболісний метод дослідження стану органів та тканин за допомогою ультразвукових хвиль.

У нашому центрі використовується ультразвуковий апарат експертного класу Toshiba Aplio з доплером, внутрішньопорожнинними та мультичастотними датчиками. Лікарі в ДЦ Медикум мають великий досвід та проводять усі види ультразвукової діагностики.

докладніше

Записатися на прийом

Сергій
16.12.2023
Проходили обстеження із батьком. Центр із сучасним обладнанням. Уважний персонал. Можливість записатися та пройти обстеження у вихідний день – великий плюс. Дякую!
віділення:
Олександр
02.12.2023
Вічливий і привітний персонал, піклуються про своїх пацієнтів,ЗСУ рекомендує
віділення:
Олександр
23.11.2023
Центр "Медікум" - це сучасний центр із командою професіоналів. Щиро рекомендую.
віділення:
Світлана
20.09.2023
За станом здоров'я я звернулася до центру "Медікум" і переконалася у професіоналізмі персоналу. Хочу висловити слова подяки за людяність, грамотність та трепетне ставлення до пацієнтів. Рада, що у нашому чудовому місті Запоріжжі є такий центр👍🏻👍🏻👍🏻
віділення: